Uitslag Swimkick 25 april in Roosendaal

Zondag 25 april werd de vierde en laatste Swimkick-wedstrijd van het seizoen gezwommen. Door vele afmeldingen reisden er slechts drie zwemsters af naar Roosendaal.

Onder leiding van coaches Melanie Brunnen en John vd Ven zwommen zij naar toptijden. Katie Brunnen verbeterde haar beste tijd op de 25 vlinder met 3.5 seconde en werd daarmee zevende. Op de 50 vrij tikte ze als vijfde aan met een verbetering van haar pr met anderhalve seconden.

Isa vd Ven was op de zware 100 vlinder overtuigend de snelste: de nummer 2 volgde op maar liefst elf seconden! Isa verbeterde haar pr van november 2009 met vijf seconden. Marleen van Dijk sprintte op de 100 vrij naar een geweldige tijd. Ze was maar liefst 11 seconden sneller dan ooit. Haar tijd na 50 meter was al een pr van twee seconden. Na haar race moest ze nog een serie wachten om te weten wat die toptijd haar opleverde. Met een geweldige eindsprint in de laatste tien meter kon Isa haar directe concurrente uit Breda nog inhalen, maar uiteindelijk bleek de tijd van Isa net te langzaam voor het goud. Marleen stond zodoende op de hoogste trede van het podium, met Isa op de tweede plaats.

P4253782Verslag van de middag, geschreven door de meiden zelf: Zondag 25 april vertrokken we met Isa, Marleen en Katie. Katie zwom de 25 vlinder en zwom een nieuw pr. Daarna kwam Isa met de 100 meter vlinderslag, en ook dat werd een pr. Toen kwam Katie weer met de 50 meter vrije slag. Ze had alweer een pr, van één seconde. Toen kwamen Marleen en Isa met de 100 meter vrije slag. Marleen zwom een pr van 11 seconden. Isa zwom helaas geen pr, maar had wel een mooie eindsprint en werd toch tweede. Marleen werd eerste.

We hebben een leuke middag gehad.

Groetjes van de beste zwemmers van Neptunus '58,
Isa, Marleen en Katie


Foto's

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'